Decoratie stoffen
Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Material
Plastic
Textiel
Wohnstil
Boho
Romantisch
Scandinavisch
Modern
Shabby Chic
Zimmer
Gang & Kleedkamer
Eetkamer
Studie
Woonkamer
Gastenkamer
Slaapkamer
Keuken
21 Artikel
Vores højdepunkter til dig
Nieuwe hoogtepunten
Nieuwe hoogtepunten
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kaarsen
Kaarsen
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Sierstoffen als heel bijzondere decoratie voor je eigen vier muren

Er zijn geen grenzen aan creativiteit bij het ontwerpen van de decoratie in je eigen huis. Vooral decoratieve stoffen bieden eindeloze mogelijkheden om je huis opnieuw in te richten. Als alleen de stof wordt verwisseld, ziet de opstelling eruit alsof deze is veranderd dankzij een nieuwe kleur of een ander gevoel. Wintergevoel ontstaat wanneer de bontachtige decoratiestof knuffelzacht is. Vooral kerstballen zien er bijzonder stijlvol uit als ze erop worden geplaatst.

Diverse stoffen voor decoratie als basis

Of het nu gaat om de tafeldecoratie voor het feestelijke diner met vrienden of als blikvanger op de woonkamertafel: decoratieve stoffen zijn een onuitputtelijk accessoire voor design. Afhankelijk van het ontwerp hebben ze een breed scala aan effecten. Stoffen bedrukt met fruit zijn zomers en fris, terwijl eenkleurige stoffen op veel verschillende manieren als decoratief materiaal kunnen worden gebruikt en op veel verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. Als tafellinnen of stoffen voor kussens - decoratieve stoffen zijn allrounders!

Benadruk de zeer persoonlijke touch met decoratieve stoffen

Dankzij de bijpassende (https://www.depot.nl/nl/c/deko- wohnaccessoires/bastelbedarf-591) kunnen worden omgezet in een individuele uitvoering van de decoratieve stoffen in combinatie met ballen, houten schijven of andere decoratieve elementen. Schelpen of zand stralen maritieme levensvreugde uit, terwijl mos of dennenappels op natuurlijk gekleurde decoratieve stoffen doen denken aan een wandeling in het bos. Afhankelijk van de stemming en het seizoen worden de stoffen op zoveel verschillende manieren gepresenteerd.