Kinderdecoratie & Accessoires

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Material
Plastic
Textiel
Hout
Metaal
Glas
Wohnstil
Modern
Klassisch & traditionell
Retro
Boho
Shabby Chic
Romantisch
Zimmer
Kinderkamer
Slaapkamer
Eetkamer
Woonkamer
Gang & Kleedkamer
Keuken
Studie
Gastenkamer
Balkon & Tuin
22 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Badspeelgoed voor plezier en spelletjes in het water

Kinderen zijn er dol op! Badspeelgoed maakt spetteren tot een leuke ervaring en neemt ook de angst voor water weg van verlegen kinderen. Met badeendjes en Co. wordt wassen een populair evenement. Terwijl de kleintjes in het water zitten en veel plezier hebben, trainen ze hun motoriek met het badspeelgoed. Of het nu gaat om badkuip, peuterbad of badplezier op het strand - kleurrijk badspeelgoed brengt veel afwisseling in het water. Naast speelgoed om te ravotten en te knuffelen, biedt DEPOT een breed verscheidenheid aan waterdicht Speelgoed om in te baden. Leuke zeepdispensers en washandjes in de vorm van je favoriete dier zullen je zelfs tijdens het wassen vrolijk maken.

Kleurrijke waterdierentuin voor baby's en peuters

Kwak, kwak, wie zwemt daar? Kinderen houden van gezelschap en met een begeleider voelen baby's zich al op hun gemak in het water. Of het nu eend, vis of kikkerkoningin met een lief kroontje is, het liefdevolle design van de baddieren van DEPOT laat kinderogen stralen. Vooral kleine kinderen en baby's vermaken zich met zacht badspeelgoed van neopreen en polyester dat om hen heen zwemt. Letselgevaar uitgesloten! Oudere kinderen genieten van plonsdieren en badspeelgoed dat grappige geluidjes maakt als er in geknepen wordt. Alle kinderen zijn dol op opwindzwemmende dieren. Het ziet er ook gewoon te schattig uit als de dieren alleen door het water peddelen. Hoe kleurrijker de kudde dieren, hoe groter het zwemplezier. Liefdevol ontworpen washandjes zijn ook geweldige cadeaus voor baby's. De dierenwashandjes maken het voor jonge kinderen gemakkelijker om hun angst voor water te overwinnen en snel hun onwil om hun haar te wassen vergeten. Een antislipmat zorgt voor een veilige grip in de badkuip. Zo kan het kind zorgeloos spelen met hun badspeelgoed.

Educatief speelgoed ontmoet zwemplezier

Spetteren en experimenteren met badspeelgoed is niet alleen erg leuk, het traint ook motorische vaardigheden en leert je water gebruiken. Om van baden een allround perfecte ervaring te maken, biedt DEPOT bijpassend badspeelgoed met spannende functies. Water opscheppen, met een badbeker of een grappige badspons in een ander bakje vullen: zo krijgen kleine waterkikkertjes gevoel voor hoeveelheden en oefenen ze spelenderwijs hun fijne motoriek. Na van het water te hebben genoten, verzamelt het badspeelgoed zich weer op zijn plaats. Hiervoor heeft DEPOT praktische opruimhulpmiddelen zoals waterdicht speelgoed en wasmanden.

Badspeelgoed voor in het zwembad en vakanties aan zee

Grappige sponzen, badeendjes en squirtdieren hebben geen leeftijdsadvies. Zelfs baby's zijn dol op badspeelgoed. Het schattige ontwerp laat kinderogen glanzen en kleurrijke spetterfiguren zorgen voor vrolijk gejuich. Voor plezier in het zwembad en op het strand zijn waterspeelgoed boordevol actie een must. Wat dacht je van een grappig zwemdier in XL-formaat, waarmee de kleintjes naar hartenlust in het water kunnen ravotten? Casual zwembadgenoten zoals flamingo's, walvissen ed veroveren ook de harten van oudere kinderen.