Opslag
Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Material
Plastic
Hout
Textiel
Metaal
Natuurlijke vezel
Glas
Papier
Keramisch
Steen
Wohnstil
Modern
Retro
Scandinavisch
Boho
Landhuis
Minimalistisch
Klassiek
Shabby Chic
Aziatisch
Romantisch
Industrieel
Glamour
Middellandse Zee
Maritiem
Folklore
Zimmer
Badkamer
Keuken
Gang & Kleedkamer
Studie
Woonkamer
Slaapkamer
Kinderkamer
Eetkamer
Gastenkamer
Balkon & Tuin
188 Artikel
Vores højdepunkter til dig
Nieuwe hoogtepunten
Nieuwe hoogtepunten
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kaarsen
Kaarsen
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Manden, dozen en tassen voor de fijnere dingen in het leven

Er zijn een paar dingen die een lange weg gaan bij het inrichten van een appartement. Dit omvat waar en hoe items worden opgeslagen die niet constant worden gebruikt of die op het eerste gezicht niet te zien zijn. Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende mogelijkheden: Opbergmogelijkheden zoals manden of tassen kunnen zo verschillend worden vormgegeven dat ze ofwel de inhoud volledig laten zien of onder deksels sluiten. Sierkussens zijn nog zichtbaar in opengeweven manden, kantooraccessoires verdwijnen onder het deksel van een praktische doos.

Mooie manden, dozen en tassen van DEPOT voor het gezellige huis

Of het nu gaat om een ​​bijzondere fruitmand of een plek voor je favoriete tijdschrift: manden en dozen van DEPOT komen in een draad look of geweven van stro, als houten kisten of papieren zakken. Textiel of fruit komt goed tot zijn recht in draadmanden, terwijl houten kisten vooral handig zijn om planten in te etaleren of er bijvoorbeeld voedsel in te bewaren dat vaak op verschillende plekken wordt gebruikt. Lelijk papierwerk wordt snel uit het zicht verwijderd wanneer het in dozen met deksels wordt geplaatst.

Praktisch en tegelijkertijd esthetisch opbergen

Manden, dozen en tassen van DEPOT zijn niet alleen mooi om naar te kijken. Ze kunnen ook praktische huishoudhulpen worden als, zoals in opbergmanden en dozen kan zijn bezittingen erin ordenen en gemakkelijk van de ene plaats naar de andere dragen. Natuurlijk kunnen ze ook voor andere doeleinden worden gebruikt: keukenkruiden die uit rieten manden kijken of kleine bloempotten gedrapeerd in flessenhouders geven de ruimte een individueel tintje en getuigen van creativiteit.