Manden

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Material
Hout
Metaal
Textiel
Natuurlijke vezel
Plastic
Papier
Wohnstil
Boho
Scandinavisch
Landhuis
Shabby Chic
Modern
Klassisch & traditionell
Minimalistisch
Aziatisch
Middellandse Zee
Industrieel
Folklore
Glamour
Maritiem
Retro
Romantisch
Zimmer
Badkamer
Woonkamer
Slaapkamer
Gang & Kleedkamer
Keuken
Kinderkamer
Gastenkamer
Eetkamer
Studie
36 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Opbergmanden en siermanden zetten kleine dingen in de schijnwerpers of laten ze verdwijnen

Voor alle kleine of grote dingen die we altijd bij de hand willen hebben, maar die niet open op tafel mogen staan of op het schap, DEPOT heeft mooie dingen Opbergmanden en decoratieve manden klaar. Er wordt een grote verscheidenheid aan materialen gebruikt. Houten manden maken net zo goed deel uit van het assortiment als draadmanden, gevlochten raffia manden of opbergers van stof. Hier verdwijnen sleutels, pennen of cosmetische accessoires in vaten met deksels, terwijl fruit- of wijnflessen vakkundig in open opbergmanden worden geënsceneerd.

Opbergen als design - het brede assortiment van DEPOT maakt het mogelijk opbergdozen & opbergdozen zijn in geen geval bedoeld om worden verborgen, maar vormen eerder een organisch element van het kamerontwerp. Op deze manier kunnen twee doelen tegelijkertijd worden bereikt: de ruimte ziet er netjes uit, er is perfecte orde en tegelijkertijd worden hier en daar stijlvolle accenten gelegd. Vooral als u op zoek bent naar manden voor decoratieve doeleinden, is het de moeite waard om goed op hun uiterlijk te letten. Heel wat manden zijn ontworpen in een trendy shabby-stijl met een zachte vintage flair, maar natuurlijk zijn er ook puristisch vormgegeven of zelfs luxe, rijkelijk versierde accessoires. Met behulp van de opbergmanden en siermanden kunt u decoreren en ontwerpen in elke gewenste stijl.


Van felgekleurd tot naturel: opbergmanden en decoratieve manden

Van de werkplek tot de badkamer tot de keuken, smaakvolle opbergmogelijkheden helpen ons om een ​​gezellige omgeving te creëren. Kleine dingen krijgen snel hun plek en zijn makkelijker terug te vinden. Opbergmanden en siermanden zijn echter niet alleen praktisch: stijlvol geplaatste siermanden en sierdozen verfraaien de rommel die we graag om ons heen hebben. Parfumflesjes of mooie zalfpotjes worden vakkundig geënsceneerd in plaats van achter kastdeuren te verdwijnen. Op het bureau worden de boeken en mappen waar we momenteel aan werken snel opgeborgen in een opbergdoos die bij de tafel past na het werk. Kruiden die veel gebruikt worden bij het koken vinden hun plaats in een opbergmand, die we na bereiding snel weer op het schap kunnen zetten, zodat het werkblad meteen opgeruimd is.

Op de juiste manier bewaren en genieten van perfecte orde

De gouden vuistregel is: elk klein ding, hoe klein ook, moet zijn plaats in het huishouden hebben en daarna terugkeren naar deze plek gebruik. Het is eigenlijk makkelijker gezegd dan gedaan, en toch is het juist deze regel die ervoor zorgt dat kamers tot in de puntjes verzorgd zijn. De ruimte voor een schaar, beddengoed, sieraden of leesbril moet echter niet op de een of andere manier worden gekozen, maar eerder met een concept. Last but not least is het daarom aan te raden om opbergmanden en siermanden in verschillende maten te hebben. Kleine dingen zijn begrijpelijkerwijs sneller in te leveren in een kleine - en liefst in een overzichtelijke mand - dan in een grote container.