Decoratieve figuren & objecten

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Material
Plastic
Hout
Metaal
Keramisch
Steen
Glas
Papier
Natuurlijk materiaal
Natuurlijke vezel
Textiel
Wohnstil
Scandinavisch
Glamour
Romantisch
Modern
Klassisch & traditionell
Shabby Chic
Landhuis
Minimalistisch
Maritiem
Aziatisch
Industrieel
Boho
Middellandse Zee
Retro
Folklore
Oosters
Zimmer
Woonkamer
Gang & Kleedkamer
Slaapkamer
Eetkamer
Studie
Keuken
Gastenkamer
Balkon & Tuin
Badkamer
Kinderkamer
Rubrik
neu
Set
268 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Sierfiguren en objecten voor seizoensdesign

Met behulp van de juiste decoratieve figuren en objecten kunnen de vier seizoenen ook in huis gebruikt worden (https://www.depot.nl/nl/c/deko -wohnaccessoires-486) verhuizen. Het uitgebreide assortiment van DEPOT heeft dan ook voor elke gelegenheid de juiste elementen. Om het appartement bijvoorbeeld voor te bereiden op de lente, zijn porseleinen en houten figuren in de vorm van vlinders en konijnen ideaal. Kleine plastic vogels en kuikens kunnen ook worden gebruikt om vensterbanken en planken voor deze tijd van het jaar te versieren. Een set bestaande uit een porseleinen kip en nest is ook geschikt als bijzondere blikvanger met Pasen.

Sierfiguren en objecten voor verschillende inrichtingsstijlen

De inrichting daarentegen kan niet alleen op het seizoen, maar ook op de betreffende inrichtingsstijl worden afgestemd. De DEPOT online shop heeft diverse decoratieve objecten klaar staan: A De Aziatische sfeer kan bijvoorbeeld worden onderstreept door meerdere boeddhafiguren. Sommige van deze decoratieve objecten hebben ook kleine theelichthouders van glas, zodat de bijbehorende ruimte in een harmonieus licht kan baden. De Boeddha figuren zijn daarom niet alleen geschikt voor in de woonkamer, maar ook voor in de badkamer. Als er daarentegen een rustiek interieur moet worden toegevoegd, kunnen rammen of hertenkoppen van witte steen aan de muur worden bevestigd. Hun eenvoudige ontwerp biedt de mogelijkheid om de koppen naar eigen wens in te kleuren.

Decoratieve objecten en figuren voor elk appartement

In het brede assortiment van DEPOT zijn er ook decoratieve figuren beschikbaar die passen bij elke inrichtingsstijl: Kleine houten dwergen kunnen bijvoorbeeld de tuin optimaal ensceneren of balkon zetten. Evenzo bieden hagedissen gemaakt van kunststeen, ongeacht de rest van de uitrusting, een klein hoogtepunt op de plank of op de vensterbank.