Fotolijsten

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Material
Hout
Metaal
Glas
Textiel
Plastic
Wohnstil
Klassiek
Klassisch & traditionell
Glamour
Scandinavisch
Shabby Chic
Landhuis
Minimalistisch
Modern
Romantisch
Boho
Oosters
Maritiem
Aziatisch
Middellandse Zee
Industrieel
Zimmer
Slaapkamer
Studie
Woonkamer
Gang & Kleedkamer
Eetkamer
Gastenkamer
Kinderkamer
55 Artikel
Vores højdepunkter til dig
Bloemrijke zomer
Bloemrijke zomer
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Versier het appartement met fotolijsten

Niet alleen om je favoriete foto's en foto's te plaatsen, maar ook als accessoires voor de woonkamer - fotolijsten behoren tot de meest populaire decoratieve elementen voor in huis. Door hun talrijke ontwerpen en mogelijke toepassingen zijn er geen grenzen aan creatief ontwerp. Als u fotolijsten wilt kopen, vindt u wat u zoekt op zoek in het uitgebreide assortiment van DEPOT!

Fotolijsten gemaakt van hout en metaal

De meeste producten die beschikbaar zijn in de online winkel zijn houten lijst . De modellen maken indruk met hun duurzaamheid en uitstekende afwerking. Veel van deze fotolijsten bieden ruimte voor één of twee foto's en kunnen zowel staand als liggend worden opgesteld. Deze zijn ideaal om de foto van je partner of kinderen op het nachtkastje of op kantoor te plaatsen. Daarnaast zijn er producten verkrijgbaar waarin meerdere foto's als een collage kunnen worden gerangschikt - familiefoto's en vakantiefoto's komen hier goed tot hun recht. Naast de houten lijsten heeft DEPOT ook hoogwaardige metalen en glazen lijsten klaar om te dienen als een stijlvol accessoire.

Creatieve tips voor vormgeving

Met behulp van een passe-partout kunnen de ingelijste foto's worden aangepast aan elke lijst - dit karton is al geïntegreerd in sommige fotolijsten. Het witte passe-partout verbetert niet alleen de beeldafmetingen, maar zorgt er ook voor dat het wat meer diepte krijgt. Naast optimalisatie is het ook handig om vergelijkbare of gerelateerde foto's te combineren - meerdere fotolijsten met hetzelfde ontwerp kunnen bijvoorbeeld worden samengevoegd tot een collage. Ook fototouwen combineren verschillende afbeeldingen op een creatieve manier en bieden zo een originele blikvanger!