Badkamertextiel

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Material
Textiel
Plastic
Papier
Wohnstil
Modern
Scandinavisch
Minimalistisch
Klassisch & traditionell
Boho
Shabby Chic
Folklore
Retro
Romantisch
Landhuis
Zimmer
Badkamer
Rubrik
neu
Set
22 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Badkamertextiel van DEPOT zorgt voor een gezellige sfeer

Badkamertextiel is niet langer alleen praktische accessoires, maar kan in combinatie met de juiste meubels ook elke badkamer opwaarderen. Het badkamertextiel uit de DEPOT online shop zorgt voor een gezellige sfeer in de kamer die dagelijks gebruikt wordt. Badmatten voorkomen koude voeten na het douchen en gekleurde washandjes brengen kleur in de badkamer. Vooral kleine gastenbadkamers kunnen profiteren van de warme kleuren van het badkamertextiel.

Badmatten en badmatten zetten kleuraccenten

Badtextiel zoals badmatten en badmatten bieden vooral na de ochtenddouche een groot voordeel: water-warme voeten raken niet het koude oppervlak direct, maar komen op het zachte badkamertextiel. Daarnaast zorgen de tapijten en matten voor een gezellige sfeer in de kamer. De kleur van de badmat moet worden afgestemd op de rest van het badkamertextiel - als het douchegordijn bijvoorbeeld blauw is, ziet het er harmonieus uit als het badkamertapijt ook in blauwtinten wordt gehouden. Complementaire kleuren brengen leven in de veelal neutrale badkamer, en modellen met ongebruikelijke patronen kunnen ook blikvangers worden in subtiele inrichtingen. Naast het ontwerp is het belangrijk dat de mat antislip is om de veiligheid te garanderen, vooral bij het opstaan ​​uit bad en douche.

Meer warmte in de badkamer met douchedoeken en ander badkamertextiel

Bij het kiezen van hand- en douchedoeken moet op het materiaal worden gelet: vooral katoen en badstof kunnen absorberen en goed vocht opnemen onderscheidt zich ook door zijn zachte en warme stof. De badhanddoeken zijn bij DEPOT te koop in een set van twee of per stuk. Daarnaast vindt u in onze onlineshop washandschoenen en badsponzen met speelse motieven - vooral kinderen vinden het heerlijk om te wassen met krokodillen, zebra's en uilen! In kleur afgestemd op Badkameropbergers zorgt het badkamertextiel voor een weldadige sfeer de badkamer in.