Geschenken & Feestjes

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Wohnstil
Modern
Romantisch
Retro
Glamour
Boho
Scandinavisch
Landhuis
Klassiek
Shabby Chic
Minimalistisch
Aziatisch
Maritiem
Folklore
Middellandse Zee
Oosters
Industrieel
Material
Papier
Plastic
Textiel
Hout
Metaal
Glas
Natuurlijk materiaal
Was
Steen
Natuurlijke vezel
Leder
Zimmer
Studie
Woonkamer
Keuken
Gang & Kleedkamer
Eetkamer
Slaapkamer
Gastenkamer
Kinderkamer
Badkamer
Balkon & Tuin
673 Artikel
Servetring Hart
Servetring Hart
⌀ 5 cm
€ 5,56
Nieuw
4er-pak
Vores højdepunkter til dig
Bloemrijke zomer
Bloemrijke zomer
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Cadeaus die uit het hart komen: hoe vind je het juiste cadeau?

Wat is er leuker dan cadeaus geven? Misschien gewoon om cadeaus te krijgen! De zoektocht naar een geschikt cadeau voor de geliefde is een feest. Soms wordt het wat lastiger bij het zoeken naar een cadeau-idee voor collega's of verre kennissen. Dankzij een paar tips kan dit probleem echter ook worden opgelost.

Damescadeaus en herencadeaus: wat is het verschil?

Chocolade voor vrouwen, fijne wijnen voor mannen? Met deze keuze gaat er vandaag niemand meer de mist in. Snoep, servies of woonaccessoires zijn nog steeds klassiekers onder de cadeaus voor vrouwen. Een wijnflessenstandaard, bierglazenset of bijvoorbeeld barbecueaccessoires zijn echte evergreens onder de herencadeaus. Maar tegenwoordig - natuurlijk ook in het DEPOT-assortiment - zijn er steeds meer cadeau-ideeën die beide geslachten in gelijke mate aanspreken. Woonaccessoires en kamerdecoraties zijn zulke cadeaus. Speels en mooi gedecoreerd voor een vrouw, ingetogen en stijlvol voor een man - decoratie wordt meestal goed ontvangen. Tot de populaire alleskunners onder de geschenken behoren ook adviezen, kruidenmixen of fotolijstjes. Vergeet niet: Of het nu voor een vrouw of voor een man is - geschenken moeten zorgvuldig en liefdevol worden verpakt!

Ontdek cadeau-ideeën voor elke gelegenheid en elk seizoen bij DEPOT

Sterren, kerstmannen en engelen voor Kerstmis, konijntjes, eieren en bloemen voor Pasen - dit zijn traditionele, klassieke seizoensgeschenken ideeën. Een blik op het DEPOT-assortiment leert echter dat deze beproefde klassiekers er ook heel origineel uit kunnen zien. Aan het einde van het jaar, of het nu op oudejaarsavond of Kerstmis is, worden kalenders goed ontvangen. Snoep, kaarsen of keukengerei behoren tot de evergreens onder de populaire cadeaus voor verjaardagen of ter gelegenheid van een ander privéfeest. De wenskaarten zijn een onlosmakelijk, organisch onderdeel van elk geschenk. Ook als een kaart vaak al voorzien is van een gedrukte slogan, is het aan te raden om zelf een paar persoonlijke regels te schrijven - dit vergroot het plezier van het geven en ontvangen van cadeautjes nog meer.