Geschenkverpakking
Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Wohnstil
Glamour
Romantisch
Boho
Scandinavisch
Modern
Klassiek
Shabby Chic
Retro
Landhuis
Folklore
Minimalistisch
Maritiem
Industrieel
Middellandse Zee
Material
Papier
Plastic
Textiel
Hout
Metaal
Natuurlijk materiaal
Was
Glas
Natuurlijke vezel
Steen
Zimmer
Studie
Woonkamer
Gang & Kleedkamer
Slaapkamer
Keuken
Eetkamer
Gastenkamer
Kinderkamer
Badkamer
Balkon & Tuin
490 Artikel
Vores højdepunkter til dig
Nieuwe hoogtepunten
Nieuwe hoogtepunten
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kaarsen
Kaarsen
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Voor waardering in elke lus: cadeauverpakking waar harten sneller van gaan kloppen

Cadeaus voor mensen die je na aan het hart liggen zijn in het beste geval goed doordacht, afgestemd op de ontvanger en hebben een persoonlijk tintje. Om de indruk perfect te maken, moet niet alleen de plicht kloppen, maar ook de freestyle: creatieve, gepersonaliseerde en aantrekkelijke geschenkverpakkingen zijn de kers op de kers op de taart van een perfect geschenk. Hiervoor biedt DEPOT een ruime keuze uit de meest uiteenlopende geschenkverpakkingen.

Het hoeft niet altijd inpakpapier te zijn: zo wordt cadeaupapier individueel en gevarieerd

Als je niet beter weet, verpak je waarschijnlijk altijd je cadeaus op dezelfde manier: op de een of andere manier inpakpapier eromheen wikkelen, vastmaken met plakband, klaar! Op den duur wordt dit echter niet alleen snel saai, maar is het ook gewoon niet geschikt voor sommige vormen van de te verpakken artikelen. Alternatieve geschenkverpakkingen kunnen hierbij helpen. DEPOT biedt liefdevol ontworpen dozen en enveloppen, waarmee het cadeau in een handomdraai is ingepakt. Versierd met een mooie tag-, sticker- of stempelprint, is een cadeauverpakking van een ander soort in een handomdraai gemaakt, waar elke ontvanger zeker blij mee zal zijn. Op deze manier kunnen geschenkverpakkingen eenvoudig worden ontworpen op basis van het seizoen of de gelegenheid. Versierd met kerstman-tags of sneeuwpopstempels is het ideale kerstcadeau, kleine ballonnen maken een jarig kind blij.

Cadeaus die verbinden: Linten werken altijd

Of er nu klassiek inpakpapier of een meer individuele variant wordt gekozen voor cadeauverpakkingen: Geschenklinten en decoratieve linten sieren elk pakket. Er zijn talloze manieren om de mooie cadeaulinten slim te knopen. Ze verrijken het cadeau moeiteloos met een patroon of kleuraccent. Op deze manier wordt de gehele verpakking binnen enkele seconden visueel aanzienlijk geüpgraded.