Herfst decoratie

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Material
Plastic
Glas
Natuurlijk materiaal
Metaal
Hout
Keramisch
Steen
Textiel
Papier
Was
Zimmer
Woonkamer
Eetkamer
Gang & Kleedkamer
Slaapkamer
Studie
Keuken
Gastenkamer
Badkamer
Balkon & Tuin
Kinderkamer
Rubrik
Set
neu
447 Artikel
Mini Gedroogde Bloemen Boeket
Mini Gedroogde Bloemen Boeket
L 15 cm
€ 11,98
€ 5,99 / Stuks
Nieuw
2er-pak
Mini Gedroogde Bloemen Boeket
Mini Gedroogde Bloemen Boeket
L 15 cm
€ 11,98
€ 5,99 / Stuks
Nieuw
2er-pak
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Herfstdecoratie in alle variaties - Voor een warme, gezellige sfeer als de dagen korter worden

Als de zomer ten einde loopt, het 's avonds vroeger donker wordt en buiten kouder, komen de meeste mensen weer tot zichzelf vier muren. Doordat je geknuffeld op de bank kan genieten van het regenachtige, stormachtige herfstweer. Om de herfststemming in je persoonlijke huis te laten doordringen, heb je de juiste herfstdecoraties nodig.

Dompel het appartement onder in het juiste licht: met kaarslicht en kerstverlichting voor de juiste herfstdecoratie

De essentie van herfst- en winterdecoraties zijn warme, gezellige lichtbronnen. De keuze is enorm: Klassieke lantaarns als herfstdecoratie kunnen bijvoorbeeld overal geplaatst worden, vormen geen roet en zorgen voor kleine, subtiele lichtaccenten. Ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen die flexibel kunnen worden uitgewisseld. Elk model creëert een individuele sfeer. Natuurlijk kunnen rustieke stompkaarsen ook gebruikt worden voor herfstdecoraties. In verschillende maten naast elkaar op een dienblad of in lantaarns gerangschikt, verlichten ze effectief de kamer en creëren ze een zee van licht waarvan de schaduwen op het plafond dansen. Als een open vuur echter te riskant is voor herfstdecoraties, kun je ook elektrische kerstverlichting gebruiken. Of het nu over een reling gewikkeld is, op een dressoir gedrapeerd of op een bijzonder creatieve manier in een vaas of een stenen pot wordt geplaatst - de talrijke kleine lampen zorgen meteen voor een gezellige sfeer.

Nog een interieur voor het gouden seizoen: herfstdecoraties in alle vormen en kleuren

Herfstdecoraties omvatten natuurlijk meer dan alleen licht. In servetten, decoratieve pompoenen, kleine houten beeldjes of knusse dekens domineren warme kleuren als rood, bruin en oranje, slechts af en toe onderbroken door neutraal wit. De zomerbloemen worden vervangen door bessentakken en bladeren overheersen als algemeen motief. Met deze decoratieve items wordt de herfst vriendelijk onthaald.