Kunstmatige kerstbomen

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Material
Plastic
Textiel
Wohnstil
Klassisch & traditionell
Scandinavisch
Boho
Romantisch
Landhuis
Zimmer
Woonkamer
Gang & Kleedkamer
Gastenkamer
Slaapkamer
Eetkamer
Studie
Balkon & Tuin
Keuken
19 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Een kunstkerstboom voor thuis en op kantoor

De kerstboom wordt algemeen beschouwd als het ultieme kerstsymbool. Al eeuwenlang staat hij met zijn groenblijvende naalden voor vitaliteit en gezondheid. Tegenwoordig wordt het voornamelijk gebruikt voor decoratieve doeleinden in bijna elk huis. De kerstboom heeft ook al lang zijn weg gevonden naar kantoren of andere werkfaciliteiten. Zelfs in de kleinste kamers moet er ruimte voor zijn.

Een kunstkerstboom zorgt voor een natuurlijke kerstsfeer

Lange tijd werden kerstbomen gemaakt van kunstmatige materialen beschouwd als een onnatuurlijk ogende tegenhanger van de natuurlijk gekweekte boom uit het bos. Kunstkerstbomen van DEPOT zien er echter bedrieglijk echt uit en doen op geen enkele manier onder voor de biologische variant.

Een kunstkerstboom biedt vele voordelen

Sterker nog: terwijl u elke dag bezig was met het vegen van naalden uit de grond, verdwijnt dit probleem als sneeuw voor de zon bij een kunstkerstboom. Het heeft natuurlijk geen naalden nodig en is elk jaar opnieuw te gebruiken. Ook zijn de kunstbomen een stuk goedkoper qua prijs. Bovendien zijn ze moeilijker te ontsteken, wat vooral voor gezinnen met kinderen een doorslaggevend pluspunt is.

Als uit de natuur - besneeuwd of natuurlijk in weelderig groen

Ons assortiment omvat een reeks kunstmatige modellen in verschillende hoogtes, vanaf 37 cm tot 80 cm hoog . De bomen vinden een plekje in elk huishouden of kantoor, hoe klein ook, en fleuren de kerstperiode op. De kleinere modellen kunnen het beste op tafels of krukken worden geplaatst, terwijl de grotere bomen een goed hoogtepunt vormen in woonkamers of foyers. Of het nu een witte kerst is of niet, de kunstbomen van DEPOT zijn het hele jaar door bedekt met een mooie laag sneeuw, tenzij gekozen wordt voor een van de natuurlijk groene modellen. Om de kunstkerstboom echt tot zijn recht te laten komen, levert DEPOT een groot assortiment kerstboomversieringen , zoals kerstverlichting of kerstballen.