Paashazen

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Wohnstil
Glamour
Shabby Chic
Landhuis
Romantisch
Scandinavisch
Modern
Boho
Minimalistisch
Material
Metaal
Hout
Steen
Plastic
Keramisch
Zimmer
Woonkamer
Gang & Kleedkamer
Slaapkamer
Keuken
Eetkamer
Gastenkamer
Studie
Kinderkamer
15 Artikel
Vores højdepunkter til dig
Bloemrijke zomer
Bloemrijke zomer
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu
 Gedekte Tafel
Gedekte Tafel
Ontdek nu

Paashaas - een paassymbool en een leuk decoratie-idee

De paashaas is al eeuwenlang een symbool van Pasen. Het staat voor vitaliteit en levensvreugde, en konijntjes zijn lenig, verlegen en schattig. In de oude traditie zijn paashazen de bewakers van de paaseieren, die ze in felle kleuren schilderen en verbergen. Daarom horen paashazen thuis in een traditioneel paasmandje. Paashazen zijn ook populair als raam-, wand- of tafeldecoratie voor Pasen Welkom.

Veelzijdige paashaasfiguren in de online shop

Met DEPOT kun je eenvoudig je huis inrichten in paashaaslook. Met de seizoensdecoratie kan elke kamer worden versierd met paashazen. Het hoeft natuurlijk niet per se hetzelfde konijnenfiguur te zijn, want paashazen zijn er in veel verschillende vormen en gemaakt van verschillende materialen. Paashazen gemaakt van keramiek en hout, textiel en plastic, vrolijk en levendig of brutaal, gekke of gewoon lieve paashazen laten veel ruimte voor creatieve ontwerpideeën. Niet te vergeten is de mogelijkheid om zelf een paashaas te maken of deze zelfs als heerlijk koekje met chocoladeglazuur te bakken en op te dienen bij het paasontbijt.

Versier met paashazen

Een salontafel of dressoir in de woonkamer kan een paasmandje versieren met een paashaas als kleurrijke blikvanger. Op de vensterbank spelen nieuwsgierige, grappige konijnen tussen de kamerplanten. Zelfgemaakte raamafbeeldingen met paaseieren en paashazen stralen een feestelijke sfeer uit van binnen en van buiten. Natuurlijk mogen kleine konijntjesfiguren niet ontbreken op de paastafel, ideaal omringd door felgekleurde paaseieren en wat natuurlijk groen.