Pasen Tafelgerei & Tafeldecoratie

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Wohnstil
Modern
Romantisch
Minimalistisch
Glamour
Retro
Shabby Chic
Landhuis
Scandinavisch
Boho
Maritiem
Industrieel
Material
Glas
Steen
Metaal
Textiel
Hout
Plastic
Keramisch
Papier
Zimmer
Keuken
Eetkamer
Woonkamer
Balkon & Tuin
Gang & Kleedkamer
Badkamer
60 Artikel
Omkeerbare placemat
Omkeerbare placemat
L 45 x B 30 cm
€ 23,96
€ 5,99 / Stuks
4er-pak
Eierbecher Ela
Eierbecher Ela
⌀ 5 x H 6 cm
€ 11,96
€ 2,99 / Stuks
4er-pak
Eierdopje reliëf
Eierdopje reliëf
⌀ 5 x H 5 cm, 4 Stuk
€ 11,96
€ 2,99 / Stuks
4er-pak
Shot Glass Ball
Shot Glass Ball
⌀ 6 x H 6 cm
€ 9,98
€ 4,99 / Stuks
2er-pak
Optiek van likeurglas
Optiek van likeurglas
⌀ 5,5 x H 16 cm
€ 11,98
€ 5,99 / Stuks
2er-pak
Eierdopje Neo
Eierdopje Neo
4 Stuk
€ 10,99
Set
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Tafeldecoraties voor Pasen - mooie en praktische dingen voor een feestelijke maaltijd

Een vrolijk familiefeest voor een paasontbijt of een paasbrunch is een traditie. Er worden allerlei lekkernijen geserveerd, maar ook roerei, eiersalade en desgewenst paaskoekjes uit eigen productie. Zodat de feesttafel een echte paasvreugde uitstraalt, biedt DEPOT mooie en handige tafeldecoraties voor Pasen. Zachte kleuren en motieven die ontleend zijn aan de natuur zijn typerend voor de paastafeldecoraties.

Versier de tafel goed voor Pasen

Het tafelkleed dient als basis van elk decoratieconcept voor een feestelijke maaltijd. Om meer vrijheid te krijgen in verdere vormgeving is een eenkleurig tafelkleed in subtiele kleuren aan te raden. Als alternatief kunt u een tafelloper met patroon gebruiken. Dit wordt meestal over het tafelkleed geplaatst, in de lengte of in de breedte, afhankelijk van de lengte en de grootte van de eettafel. Het servies maakt ook deel uit van de tafeldecoratie voor Pasen, vooral als het is versierd met lenteachtige, vrolijke motieven. Verder wordt in het voorjaar en vooral met Pasen de tafel vaak versierd met vers gesneden bloemen of twijgen. Het is een goed idee om twee tot drie dagen voor het festival een paar twijgen met knoppen af ​​te snijden en in het water te leggen, zodat de filigrane bladeren en gele katjes te zien zijn. Dit is vooral aan te raden als de Paasdatum vrij vroeg is. Dierfiguren, zoals schattige paashazen van hout of porselein en kuikens, kippen en lammeren zijn ook een geslaagde decoratie-oplossing voor de paastafel. Giveaways zijn ook aantrekkelijk als tafeldecoratie met Pasen en zijn samen met een paaskoekje ideaal als meeneemcadeau voor de kleintjes.

Zet accenten met kaarsen en waxinelichtjes

De tafeldecoratie voor Pasen wordt aangevuld en afgerond met een stralende lichtcompositie. Vooral bij het paasontbijt, dat vaak heel vroeg plaatsvindt, kan de tafel in een fel licht baden. Als paastafeldecoratie en lichtdispenser zijn naast de thee- en lantaarns ook slanke hoge kandelaars met stokkaarsen geschikt. Bijzonder aantrekkelijk oogt ook een mix van lantaarns en stompkaarsen in lenteachtige pasteltinten.