Ladenkasten & vitrinekasten

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Wohnstil
Klassisch & traditionell
Modern
Scandinavisch
Material
Hout
Zimmer
Gastenkamer
Slaapkamer
Studie
Woonkamer
2 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Staande planken en dressoirs van DEPOT - opbergwonderen voor elk inrichtingsconcept en elke kamer

Deze meubelen houden de boel netjes en helpen om decoratieve objecten en schatten effectief te presenteren. Er is geen ruimte waarin staande planken en dressoirs niet nuttig zijn. Daarom biedt woninginrichter DEPOT een brede selectie van deze meubels voor elke smaak, ruimte en stijl.

Van de hal naar de keuken - staande planken en dressoirs als allrounders

Eigenlijk zijn deze meubelen niet alleen populaire allrounders en klassiekers in de interieurinrichting, ze passen ook in elk woonconcept. In een entree dient een plank of dressoir als plank voor handschoenen, post of autosleutels. garderobestangen en garderobehaken , spiegels en zitmeubels ronden af de zaalinrichting weg. In de woonkamer bieden de dressoirs de ruimte die nodig is voor een hifi-installatie of een televisie. Als alternatief kan het meubel worden versierd met familiefoto's, souvenirs van vakantie en eventueel een kamerplant. Op een plank is ruimte voor een kleine bibliotheek of een nostalgische platencollectie. Vrijstaande planken en dressoirs ronden de inbouwkeuken af ​​en bieden optimale opbergruimte voor etenswaren, pannen en schoonmaakmiddelen. Zelfs in een badkamer kunnen de meubels verstandig worden gebruikt.

Stijlvol ingericht - staande planken en dressoirs passend bij de ruimte-oplossing

Meubelwinkel DEPOT heeft verschillende uitvoeringen van deze meubelen die bij verschillende inrichtingsstijlen passen. Staande planken en dressoirs zonder franjes in een helder, minimalistisch design harmoniëren met tijdloze en Scandinavische woonconcepten. Massief houten meubelen met elegante decoraties passen het beste in een landhuisconcept. Speels, comfortabel en tegelijkertijd ruim zijn planken en andere meubels voor de populaire shabby chic stijl. Aan de andere kant vragen stedelijke en nog meer puristische en functionele woonideeën om een ​​meer ingetogen ontwerp. Meubels van massief hout harmoniëren met bijna elk concept, afhankelijk van het ontwerp. Originele combinatieoplossingen met elementen van metaal en hout zijn ook populair. Staande planken en dressoirs van robuust kunststof zijn onderhoudsvriendelijk en vaak perfect voor gebruik in de badkamer of keuken.