Bijzettafels

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Wohnstil
Modern
Glamour
Boho
Scandinavisch
Middellandse Zee
Maritiem
Industrieel
Minimalistisch
Material
Metaal
Hout
Glas
Zimmer
Woonkamer
Gastenkamer
Slaapkamer
Gang & Kleedkamer
Studie
Eetkamer
11 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Bijzettafels van hout en metaal - handige meubels voor binnen en buiten

Bijna geen enkel ander meubel kan zo veelzijdig worden neergezet als een bijzettafel. Dergelijke tafels zijn compact en daardoor verrijdbaar, veerkrachtig en bieden zelfs veel opbergruimte. Bijzettafels van hout en metaal zijn, afhankelijk van het model, de juiste oplossing, niet alleen in de woonkamer, maar ook in de wintertuin of op het terras. Wooninrichter DEPOT heeft verschillende modellen bijzettafels in het assortiment, die naadloos passen in populaire kameroplossingen.

Hout en metaal - twee natuurlijke materialen met verschillende looks

Zowel metaal als hout behoren tot de oudste materialen van allemaal. Deze materialen worden vandaag de dag gebruikt in de meubelproductie, net als duizenden jaren geleden. Elk materiaal heeft een bijzondere, individuele uitstraling en creëert een andere sfeer. Beuken of berken, eiken of mahonie - het hout geeft het meubel een natuurlijke en gezellige touch. Natuurlijk hout ziet er origineel en rustiek uit, terwijl houten meubels met een lakafwerking een luxe sfeer creëren. Het metaal daarentegen schept afstand en staat voor een stoere elegantie. Bijzettafels van metaal zijn stabiel en vaak de juiste oplossing voor buitengebruik. Heel wat modellen combineren de twee materialen op een creatieve manier om een ​​gevarieerde, soms onderscheidende look te creëren.

Bijzettafels van hout en metaal voor binnen - op de juiste plek in elke ruimte

Bijzettafels of Salontafels van hout en metaal kunnen overal in huis decoratief en functioneel worden gebruikt. In een gang doet een bijzettafel dienst als plank voor handschoenen, tassen, sleutels en de post. In de slaapkamer zit een nachtlampje, klok of smartphone en je favoriete lectuur op zo'n tafeltje zodat je altijd bereikbaar bent. In de woonkamer zijn er verschillende taken voor bijzettafels van hout en metaal. Deze tafels dienen niet alleen als opbergruimte naast een fauteuil, maar ook als serveertafels voor een koffiefeestje of als mooie plantenstandaard. Het is echter belangrijknl op te merken dat de bijzettafels over het algemeen niet voor dit laatste doel zijn ontworpen en alleen geschikt zijn voor kleinere kamerplanten. Menig stevige bijzettafel is handig in een badkamer en biedt ruimte voor crèmes, shampoos en haarborstels. Zelfs in een woonkeuken is een bijzettafel geenszins overbodig en vult de eettafel op een zinvolle manier aan.

Bijzettafels op het terras of balkon - waar moet je aan denken?

De houten en metalen bijzettafels kunnen ook buiten succesvol worden gebruikt - bijvoorbeeld als optisch middelpunt van een kleine zitgroep of als Planttafel. Zo'n tafel is ruimtebesparend en verrijdbaar en sommige modellen hebben zelfs praktische wielen. Om een ​​bijzettafel buiten te gebruiken, moet je er eerst op letten of de materialen daadwerkelijk weerbestendig zijn. Alleen speciaal behandeld hout en roestvrij metaal zonder verflaag mogen worden blootgesteld aan neerslag en direct zonlicht. Ook op een overdekt terras of loggia mogen alleen buitenmeubels gebruikt worden die geen probleem hebben met vriestemperaturen en verhoogde luchtvochtigheid. In een onverwarmde wintertuin loont het bovendien de moeite om alleen bijzettafels van hout en metaal te gebruiken die ook voor buiten geschikt zijn.