Salontafels

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Wohnstil
Boho
Middellandse Zee
Maritiem
Industrieel
Modern
Minimalistisch
Material
Metaal
Zimmer
Woonkamer
4 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Salontafels van hout en metaal van DEPOT voor een stijlvolle sfeer in huis

Deze compacte meubelen zien er bijzonder goed uit in de woonkamer en zijn bovendien zeer veelzijdig inzetbaar. De meubelwinkel DEPOT presenteert effectieve, functionele en comfortabele salontafels gemaakt van zowel trendy materialen hout als metaal. De salontafels zorgen voor een gezellige sfeer en zetten bovendien opvallende accenten in de ruimte.

Salontafel - handig en veelzijdig

De naam van dit meubel zegt het al, want een salontafel neemt zijn plaats in naast een bank en de fauteuils om de zithoek op een zinvolle manier aan te vullen en voor extra wooncomfort te zorgen. Tijdens een filmavond thuis biedt de salontafel het oppervlak voor snacks, glazen en mokken. Tijdens een koffieronde wordt de tafel fijn opgemaakt en eventueel versierd met een tafelkleed. Elke dag liggen tijdschriften en kranten opgestapeld op tafel, er is ruimte voor een brillenkoker, afstandsbedieningen en een kamerplant. Kortom, een salontafel blijkt een echte alleskunner te zijn. Sommige modellen zien er degelijk uit en zijn zelfs voorzien van praktische lades. Deze salontafels zijn echte opbergwonderen. Anderen bieden hun oppervlak alleen als plank aan en maken indruk met hun bijna gewichtloze uiterlijk.

Salontafels van hout en metaal - klassieke materialen, opnieuw geïnterpreteerd

Niet alleen qua design, maar ook qua materiaal verschillen de tafels aanzienlijk. De outfitter DEPOT biedt in deze categorie salontafels van natuurlijke materialen hout of metaal, evenals meubelen met elementen van beide materialen. Vooral het hout overtuigt door zijn natuurlijke, gezellige uitstraling. In de regel harmoniëren de houten tafels met woonconcepten met een rustieke toets, zoals landelijke of Scandinavische stijl. Het metaal, of het nu ijzer of staal is, ziet er daarentegen nogal koel en gereserveerd uit. Een metalen salontafel is meestal slank van uiterlijk en ziet er vaak elegant uit. Een combinatie van beide materialen is visueel aantrekkelijk, zodat de houten salontafels met metalen elementen een ongewoon hoogtepunt worden in elke ruimte.

Vind de juiste salontafel en upgrade de inrichting

Een salontafel kan worden gebruikt om decoratieve accenten te zetten en het inrichtingsconcept succesvol af te ronden. Het is heel geoorloofd om dit accessoire te gebruiken als een bewuste stijlbreuk. Een filigrane en luchtige salontafel van hout of metaal past perfect bij de massieve Banken en hoekbanken met hoezen van leer of zware stoffen. Dit geeft de zitgroep een dynamisch tintje, terwijl de salontafel in zo'n combinatie ineens degelijk oogt. Het is zelfs denkbaar om fauteuils en banken in een ingetogen, bijna puristische stijl aan te vullen met een speels vormgegeven salontafel met tal van decoratieve elementen. Zo wordt de look losser en wordt een onverwacht accent gelegd. De klassieke manier van interieurontwerp leidt natuurlijk door het vormgeven van harmonieuze en stijlvolle concepten. Een salontafel met een helder design past goed bij een moderne inrichting, terwijl de shabby chic of vintage stijl in de meeste gevallen gebaat is bij een rijke versiering. Verschillende stedelijke ruimteoplossingen leven vanuit een gereduceerde vorm, maar laten enkele decoratieve elementen toe. Inrichting in Scandinavische stijl vereist niet alleen een heldere geometrie, maar ook natuurlijke materialen.