Kruiken & Karaffen

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Wohnstil
Modern
Industrieel
Minimalistisch
Romantisch
Glamour
Retro
Shabby Chic
Landhuis
Scandinavisch
Material
Metaal
Glas
Keramisch
Plastic
Zimmer
Keuken
Eetkamer
Balkon & Tuin
Woonkamer
13 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Glazen & karaffen - perfecte randen voor kostbare dranken

In deze categorie biedt de outfitter DEPOT een uitgebreid assortiment glazen en karaffen voor verfijnde tafelcultuur. De glazen & karaffen zijn veel meer dan alleen containers voor de ene of de andere drank. Deze vaten geven wijn en bier, sterke drank en longdrinks de kans om hun bijzondere smaak te ontwikkelen en zorgen ervoor dat de aroma's goed tot hun recht komen.

Glazen van DEPOT - voor elke drank het juiste glas

Elke drank moet op zijn eigen manier genuttigd worden: sommige dranken moeten ademen, andere kunnen hun smaak alleen veranderen door zachtjes wervelend ontvouwen zich, sommigen smaken alleen gekoeld goed, terwijl voor anderen de temperatuur van ondergeschikt belang is. Het mineraalwater en de sappen stellen de minste eisen aan de container. Veel mensen vinden deze drankjes het lekkerst als ze koud zijn, de grootte en vorm van de glazen zijn niet relevant - wanneer ze in een glas met lange steel worden gegoten, smaakt het sinaasappelsap net zo vers als uit een cocktailglas. Een longdrink daarentegen drinkt het liefst uit een slank, hoog glas met een stevige bodem. Een martini-glas is compact, heeft meestal een lange steel en is aan de bovenkant wijd open. Dit is de enige manier om het beste uit het aroma te halen. De wijnglazen hebben meestal ook een lange steel zodat de edele drank niet voortijdig wordt opgewarmd door de hand die hem vasthoudt. Omdat de witte wijnen niet per se hoeven te ademen en de luchttoevoer geen doorslaggevende rol speelt, hebben de witte wijnglazen een relatief smalle opening. De rode wijnglazen daarentegen zijn bolvormig en lopen naar boven toe wijder uit, omdat de fijne wijn een beetje lucht nodig heeft voor een volle smaak. De mousserende mousserende wijnen en mousserende wijn zijn te drinken van een tulp, waarbij geur en smaak goed tot hun recht komen. De bieren, vooral de Pils, kunnen worden genoten van een biertulp die naar boven toe taps toeloopt. Voor Kraft-bieren daarentegen zijn stevige glazen zonder steel ideaal. Whiskyglazen, de tumblers, zijn compact omdat van deze sterke drank slechts in kleine hoeveelheden kan worden genoten. Een typisch whiskyglas heeft een dikke basis en is dunwandig voor een optimale temperatuuregalisatie. Omdat cognac een paar draaiende bewegingen kan doorstaan ​​voordat hij wordt geconsumeerd, kan deze drank het beste worden bewaard in een bolvormige, greeploze wartel.

Karaffen - veelzijdige en elegante tafelaccessoires

Een karaf is eigenlijk altijd een sieraad op een feestelijke tafel. De meubelzaak DEPOT inspireert met een brede selectie van hoogwaardige, decoratief vormgegeven karaffen voor verschillende dranken. De karaffen, meestal gemaakt van helder glas, passen bij bijna elk servies en Bestek . Maar net als bij de keuze van de glazen is er veel voorkennis nodig bij het zoeken naar de juiste karaf. De meeste hoge en slanke karaffen zijn ideaal voor bruisend of niet-bruisend water, voor sappen, spritzers of limonades. Een karaf brengt de drank in een visueel aantrekkelijke vorm en verbetert het tafeldesign. Als een karaf een kraan heeft, is het uitschenken bijzonder eenvoudig. Of het nu voor witte of rode wijn is, een speciale vorm van een karaf is logisch. Deze zogenaamde karaffen in bolvorm met smalle hals zijn aromavriendelijk en laten de wijn tegelijkertijd ademen. Over het algemeen wordt aanbevolen om met name oude wijnen te decanteren. Bovendien staat een stijlvolle karaf veel harmonieuzer op tafel dan een wijnfles. Overigens dienen glazen en karaffen, net als karaffen, na elk gebruik grondig te worden gereinigd, namelijk m