Keuken

Filteren

Filteren
Gesorteerd volgens
Prijs
Farbe
Wohnstil
Modern
Retro
Minimalistisch
Klassisch & traditionell
Shabby Chic
Landhuis
Glamour
Scandinavisch
Boho
Romantisch
Folklore
Industrieel
Middellandse Zee
Maritiem
Material
Plastic
Metaal
Steen
Glas
Hout
Textiel
Keramisch
Natuurlijke vezel
Papier
Zimmer
Keuken
Studie
Kinderkamer
Eetkamer
Woonkamer
Gang & Kleedkamer
Badkamer
Slaapkamer
Gastenkamer
Balkon & Tuin
154 Artikel
Vores højdepunkter til dig
 Trend: pompoenen
Trend: pompoenen
Ontdek nu
Klein maar krachtig!
Klein maar krachtig!
Ontdek nu
Kinderkamer in pastel
Kinderkamer in pastel
Ontdek nu
 Stijlvolle vazen
Stijlvolle vazen
Ontdek nu

Keukengerei - voor meer comfort in de keuken

In deze categorie biedt de woninginrichting DEPOT een breed en veelzijdig assortiment functioneel en praktisch keukengerei. Deze accessoires helpen bij het bereiden van verschillende gerechten en om de opslag van voedsel op de best mogelijke manier te organiseren. Kortom, het keukengerei is onlosmakelijk verbonden met de uitrusting van een moderne keuken.

Er zijn zoveel keukengerei

We zijn ons niet altijd bewust van hoeveel keukengerei en andere keukenhulpen ondersteunen ons bij het koken. Sommige accessoires, zoals pepermolens, zijn al eeuwen bekend, andere, zoals de eierwekker, werden pas in de 20e eeuw uitgevonden. Elk afzonderlijk accessoire maakt het keukenwerk veel gemakkelijker en draagt ​​bij aan het succes van alle kookprojecten. De peper- en zoutmolens leveren versgemalen kruiden en helpen deze nauwkeurig te doseren. Als alternatief kan elk kruid, hoe exotisch ook, gemakkelijk worden verpletterd met een stamper in een stevige stenen of aardewerken vijzel. Voor het raspen van kaas voor gratineren of aardappelen voor traditionele aardappelpannenkoeken is een compacte handrasp het juiste idee. Een vergiet komt altijd van pas als pasta of groenten moeten worden uitgelekt. Doordat het kookwater volledig wegstroomt, kan de smaak van het eten zich optimaal ontwikkelen. Voor alle pizzaliefhebbers - en er is bijna niemand die zichzelf geen pizza noemt! - een pizzasnijder is een absolute must. Met een zachte rollende beweging verdeelt het ronde mes de pizza of een tarte flambée in elegante driehoeken. Voor het bereiden van een luchtige omelet of een pannenkoek gebruiken we een garde en een spatel is onmisbaar om te voorkomen dat dit of tal van andere gerechten aanbranden. De suikerklontjes kunnen met een praktische tang direct vanuit het blikje in het thee- of koffiekopje worden getransporteerd. Een ovenschaal en bakvorm, samen met andere bakaccessoires , bakt u cheesecakes, chocoladetaarten of fruittaarten en zorgt u voor elegante bakresultaten. De eierwekker is nog steeds een van de meest populaire keukengerei en waakt trouw over het kookproces. We hebben er maar een paar genoemd uit het sterke team van keukengerei en helpers. Om nog meer te ontdekken, blader je gewoon door DEPOT en ontdek je de juiste accessoires!

Voedsel bewaren - met keukengerei van DEPOT

Meubelwinkel DEPOT biedt tal van aangenaam en functioneel ontworpen gebruiksvoorwerpen voor het ruimtebesparend en professioneel bewaren van verschillende duurzame levensmiddelen - van pasta tot jam en snoep tot meel of kikkererwten. Elk voedsel vereist speciale bewaarcondities. De pasta moet droog en in een goed gesloten container worden bewaard. De pasta is zeer lang houdbaar, meestal zelfs na de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Bij de gekookte jam in een luchtdichte pot is een koele, tegen licht beschermde plaats, zoals een kelder, van doorslaggevend belang voor een zo lang mogelijke bewaring. Het is ook belangrijk om de snoepjes op een koele plaats te bewaren, anders smelten de snoepjes en verliezen ze niet alleen hun vorm maar ook hun smaak. De bloem moet niet alleen donker worden bewaard, maar ook op een koele, droge plaats. Onjuiste bewaarcondities kunnen catastrofale gevolgen hebben, zoals meelkeverplagen, vooral bij dit gevoelige voedsel.