Promotievoorwaarden
15% Hello-Korting

Met de actiecode HELLO15 ontvang je op 31 maart 2022 15% korting op het gehele assortiment. Meubels, verlichting, waardebonnen, Mydays / Jochen Schweizer waardebonnen, boeken, Deko Wunder Box evenals reeds afgeprijsde artikelen en set artikelen zijn uitgesloten. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties (inclusief personeelskortingen) en kan slechts één keer worden ingewisseld. Geen contante aflossing mogelijk. Zet- en drukfouten voorbehouden.

Influencer-promotie

Met de actiecode van de influencer ontvang je binnen 48 uur na de publicatiedatum 20% korting op het gehele assortiment met een minimale waarde van 50€. Dit geldt niet voor meubels, waardebonnen, Mydays/Jochen Schweizer waardebonnen, boeken, lampen, tapijten, grills, deco wonderdoosjes en reeds afgeprijsde artikelen. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties (o.a. medewerkerskorting). Geen contante betaling mogelijk. Zet- en drukfouten voorbehouden.

ipuro influencer promotie

Met de actiecode van de influencer ontvang je binnen 48 uur na de publicatiedatum 15% korting op het gehele ipuro-assortiment. Meubels, waardebonnen, Mydays / Jochen Schweizer waardebonnen, boeken, Deko Wunder Box evenals reeds afgeprijsde artikelen en alle andere artikelen die niet in de ipuro-categorie vallen, zijn uitgesloten. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties (inclusief personeelskortingen). Geen contante aflossing mogelijk. Zet- en drukfouten voorbehouden.