Inspiratie
Altijd up-to-date
Ontdek alle inspiraties
Nieuws uit de decoratiewereld
Meer weergeven
Decortrends en woonideeën - inspiratie voor een individueel interieur

Om het gezellig en knus te maken in je eigen huis, heb je veel meer nodig dan een paar meubels in de kamer. Kleine details en inspiraties zoals afbeeldingen, kussens en andere decoratieve elementen geven een ruimteleven en vooral individualiteit. Je eigen huis weerspiegelt altijd het karakter van zijn bewoners door het naar eigen idee te verfraaien en in te richten. Nieuwe decortrends en woonideeën bieden hiervoor voldoende inspiratie - of het nu voor de keuken, woonkamer of tuin is.

Een feelgood-sfeer met inspiratie om van zomer tot winter te leven

Het appartement kan het beste opnieuw worden ingericht bij de wisseling van het seizoen: konijnen, eieren en bloemen spelen de hoofdrol in de lente en Pasen, terwijl sterren, herten en sneeuwmannen de toon zetten in het koude seizoen. Seizoensgebonden decortrends bieden altijd nieuwe, creatieve suggesties - en kunnen naar wens in uw eigen huis worden geïmplementeerd. Populaire woonstijlen zoals de eenvoudige Scandi-look of de kleurrijke Gyspy-stijl kunnen het hele jaar door worden gerealiseerd met geschikt huishoudtextiel zoals kussens, tafelkleden of plaids. Inspiraties voor een huiselijke sfeer creëren kerstverlichting, theelichtglazen en kaarsen die elke kamer in warm licht baden.

Thuis buiten - decortrends voor de tuin

Ons gebied kamers is niet beperkt tot de vier muren, de inspiratie-ideeën kunnen ook buiten worden geleefd . Met een paar details kan de tuin worden omgetoverd tot een echte feelgood-sfeer. Zo halen tuinliefhebbers inspiratie uit Japanse Zen-tuinen, waarin natuurlijke elementen van bamboe en stoere Boeddha-figuren van steen ontmoeten? Een kleurrijk zigeunerparadijs daarentegen wordt gecreëerd met gekleurde theelichtglazen, patchwork dekens en rijkelijk geborduurde kussens - creatieve woonideeën kennen geen grenzen!