Tapijt Noma, lichtbeige
 • Product beschrijving

  Met slechts enkele streken en vormen is een harmonieus totaalconcept ontstaan. totaalconcept: het kortpolige tapijt Noma is zeer slijtvast, bijzonder dicht geweven en combineert op speelse wijze harmonieuze kleurencombinaties met een discreet, maar doeltreffend ontwerp in een lichte Scandi look. In de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer, dit tapijt geeft elke kamer dat beetje extra. De rechtlijnige structuren en vormen en de hoogwaardige afwerking resulteren in een samenhangend totaalpakket. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een zeer 1,4 cm hoge pool van polyester en polypropyleen met een lichte reliëfstructuur. lichte reliëfstructuur. Het kan ook worden gelegd in kamers met vloerverwarming. werkt perfect.

 • Product details

  Tapijt Noma

  materiaal

  100% Polypropyleen

  machinegeweven

  Afmeting

  L 160 x B 230 cm

  Vloerhoogte: 1,4 cm

  Kleur

  lichtbeige

 • Opmerking

  Verzorgingsinformatie

  Professionele reiniging mogelijk.

  Professionelle Teppichreinigung empfohlen.

  Waarschuwing

  Omdat kinderen in buikligging kunnen gaan liggen, worden zachte onderleggers over het algemeen niet aanbevolen als slaapmatjes voor baby's tot de leeftijd van ten minste 12 maanden.

  Overige informatie

  outdoorgeeignet: geen

  Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn opgenomen.

Tapijt Noma

materiaal

100% Polypropyleen

machinegeweven

Afmeting

L 160 x B 230 cm

Vloerhoogte: 1,4 cm

Kleur

lichtbeige

Artikelnummer: BAA0015085
Tapijt Noma
L 160 x B 230 cm
 • incl. BTW
 • Geen verzendkosten
lichtbeige