Charmante woondromen
Homestory
@mieszkanie.marzen laat je hun sfeervolle interieurconcept zien
Keuken

Begin je ochtend als lieve @mieszkanie.marzen in een comfortabele setting. Om je keuken de juiste feelgoodfactor te geven, heb je de volgende "ingrediënten" nodig: schattige voorraadpotten, stijlvol servies en liefdevol geplaatste accessoires. De interieurdetails zorgen voor een harmonieus gevoel in je nieuwe favoriete kamer en geven je een goed begin van de dag.

Eetkamer

Ook in je eetkamer kun je zorgen voor heldere structuren en de daarbij behorende tijdloze elegantie. Placemats in natuurlijke tinten zijn niet alleen super praktisch, maar geven je eettafel door hun subtiele design ook nog eens een smaakvol karakter. Het rotan dienblad in het midden van de tafel trekt gegarandeerd ieders aandacht. De influencer versierde het met een stompkaars en een bijpassende kandelaar, een stijlvolle glazen karaf en een herfstkorenaar.

Huiskamer

Deze charmante hoekbank barst van de gezelligheid. Spannende details die qua kleur toch passen in het totaalconcept vind je in gevarieerde kussens in beige en aardetinten. De houten bijzettafels harmoniëren perfect met de natuurlijke kleuren en brengen een zacht contrast in de woonkamer. De moderne "Sculpture" vaas gevuld met trendy droogbloemen zorgt voor een geweldige afwerking.

Bad

Gebruik voor een stijlvolle douche-ervaring trendy badkameraccessoires zoals handdoeken en badmatten, die ook je badkamer verfraaien. Laat je verleiden door de stijlvolle franjelook van het textiel en wikkel jezelf in zacht katoen. De opberger is ook absoluut stijlvol dankzij de manden in natuurlijke stijl.

Gezellige hoek

De combinatie van beige textiel en natuurlijke elementen geeft je knusse hoek een weldadig gevoel. Je kunt stijlvolle accenten zetten die toch een geweldig effect hebben Houten elementen zoals fotolijsten, artistieke vazen ​​en indrukwekkende lantaarns. Daarnaast fleuren kussenhoezen in verschillende macramé patronen en subtiele droogbloemen de sfeer op.