Gezellige momenten
Homestory
Like @tatiana_home_decor, creëer gezellige plekken om te ontspannen
Gezellige leeshoek

Wil je even uitrusten en je gedachten de vrije loop laten? Met slechts een paar meubels en bijpassende accessoires creëer je je absolute favoriete plek voor rustige uren in je huis. Onderuitgezakt met een spannend boek en een warm drankje kun je perfect genieten van je "Me Time". Natuurlijke elementen van hout brengen warmte in de kamer en knusse dekens en mooie kussens in de trendy macramé-look zorgen voor een extra portie gezelligheid. Kleurrijke bloemen in eenvoudige keramische vazen, maar ook veel kaarsen en weelderige groene planten geven je favoriete plek de finishing touch.

Gezellige woonkamer

Of het nu voor gezellige uurtjes met familie en vrienden is of gewoon om uit te rusten en te ontspannen op de bank - de woonkamer is het hart van elk appartement. Een gezellige sfeer mag hier natuurlijk ook niet ontbreken. Met veel textiel zoals het knusse tapijt, de zachte deken en veel sierkussens wordt de kamer omgetoverd tot een waar ontspanningsparadijs. De eenvoudige zandtinten van het mooie huishoudtextiel harmoniëren perfect met elke inrichtingsstijl. Lichtsnoeren en veel kaarslicht zorgen voor indirecte lichtbronnen die ook nog eens voor de juiste gezellige sfeer zorgen. Dit is een heerlijke manier om te ontspannen!

Stijlvolle badkamer

Een lange & warme douche of een heerlijk bubbelbad: wat je ook besluit, ontspanning is hier het doel. Voor nog meer mooie momenten, zoals lieve @tatiana_home_decor, kun je je badkamer upgraden met bijpassende accessoires. Ze zorgt voor de juiste sfeer door het gebruik van schattige vazen ​​gevuld met allerlei droogbloemen en sfeervolle kaarsjes. Met handdoeken in een trendy roesttint, die zich kenmerken door hun geweldige franjedesign en de verschillende maten, kun je na een ontspannend bad comfortabel wegkruipen. Ook het opbergen van je handdoeken kenmerkt zich door stijl: Met de rotan-look mand zorg je voor trendy orde. De bijpassende badmat, ook in gefranjerde stijl, vormt een harmonieuze aanvulling op de look met zijn natuurlijke kleur.