Klein maar machtig!

Homestory

@tiny_homey maakt kleine ruimtes echt groot!

Gezellige woonkamer

@tiny_homey bewijst dat het niet veel ruimte kost om geweldige decoratie-ideeën te creëren! Voor haar woonkamerhoek kiest ze bewust voor zachte, gereserveerde tinten in beige en crème. Deze worden weerspiegeld in textiel en interieurstukken en laten de kamer er lichter en helderder uitzien. Met de uitgekiende patronen en texturen zet de influencer ook mooie accenten. Kleine kamer betekent kleine meubels - deze berekening werkt perfect met @tiny_homey. De lichte bank met bijpassende poef nodigt uit tot verpozen! De trendy macramé hangers laten de woonkamer ook breder lijken.

Gezellige slaapplek

Ook in de slaapkamer zet de trend van licht textiel door. In combinatie met de natuurlijke lichtinval lijken de wanden van @tiny_home ook breder. De andere lichtbronnen in de vorm van trendy kandelaars & elegante kandelaars versterken de indruk. Een bijzondere blikvanger is de glazen vaas, die gevuld kan worden met eucalyptus in een aangename groene tint.

Praktische hoek

Als je maar een paar vierkante meter hebt, geldt de volgende regel: zorg voor voldoende vrije ruimte. De bestaande meubelen zouden idealiter echte alleskunners moeten zijn. @tiny_homey laat je zien hoe het moet! Of het nu gaat om opbergruimte voor kussens en dekens of als plank voor accessoires, deze bank kan werkelijk alles. Vertrouw dus op functionele ladekasten of dressoirs die op verschillende manieren kunnen worden gebruikt.