15% Hello-Korting¹

Code: HELLO15

Levende dromen overspoeld met licht

Homestory

@mieszkanie.marzen laat zien hoe ze leeft!

De combinatie van witte en beige tinten geeft uw entree een weldadig gevoel. Je voegt stijlvolle accenten toe die toch een grote impact hebben Houten elementen zoals fotolijsten of indrukwekkende kandelaars. Daarnaast maken opbergmanden in verschillende patronen de sfeer losser. Ze kunnen dienen als pure decoratieve objecten of zijn geschikt als stijlvolle opbergplek.

Ook in uw woonruimte kunt u zorgen voor heldere structuren en de daarbij behorende tijdloze elegantie. Rietjesets beschermen niet alleen het oppervlak van je tafel, maar geven hem ook een smaakvol karakter dankzij hun natuurgerichte vormgeving. Daarnaast zijn de placemats creatief te gebruiken en te combineren met een vaas of andere accessoires. De stijlvolle vaas van glas leidt dankzij het no-nonsense maar elegante ontwerp niet af van de essentie en biedt het podium voor de pracht van bloemen.

Dit kleine en fijne hoekje barst van de gezelligheid. Door uitgekiende kussenpatronen die kunnen worden gedecoreerd met de witte schapenvacht, krijg je spannende details die qua kleur toch passen in het totaalconcept. De witte kleur van de vacht laat zich harmonieus combineren met lichte vloeren en meubels. De beige tafel, waarvan het oppervlak is omwikkeld met wilg, complementeert de natuurlijke uitstraling en biedt ruimte voor geweldige keramische vazen.

Wie van ons wil niet zo'n koffiebar? Hier zet je koffietafelboeken, mooie houten planken en stijlvolle kopjes in de spotlights.

Voor een stijlvolle douche-ervaring, neem je toevlucht tot trendy badhanddoeken die ook je badkamer verfraaien. Laat je overtuigen door de stijlvolle franjeslook van de handdoek en wikkel jezelf in zacht katoen. Opbergen kan ook een modieuze blikvanger worden door een mand van zeewier te gebruiken.

Artikel ontdekken