Levende dromen overspoeld met licht

Homestory

@mieszkanie.marzen laat zien hoe ze leeft!

Gezellige hoek

De combinatie van beige textiel en natuurlijke elementen geeft je knusse hoek een weldadig gevoel. Je kunt stijlvolle accenten zetten die toch een geweldig effect hebben Houten elementen zoals fotolijsten, artistieke vazen ​​en indrukwekkende lantaarns. Daarnaast fleuren kussenhoezen in verschillende macramé patronen en subtiele droogbloemen de sfeer op.

Eetkamer

Ook in uw woonruimte kunt u zorgen voor heldere structuren en de daarbij behorende tijdloze elegantie. Rietjesets beschermen niet alleen het oppervlak van je tafel, maar geven hem ook een smaakvol karakter dankzij hun natuurgerichte vormgeving. Daarnaast zijn de placemats creatief te gebruiken en te combineren met een vaas of andere accessoires. De stijlvolle vaas van glas leidt dankzij het no-nonsense maar elegante ontwerp niet af van de essentie en biedt het podium voor de pracht van bloemen.

Gezellige hoek

Deze kleine en dunne hoekbank zit boordevol comfort. Met uitgekiende kussenpatronen moet je spannende details bereiken die qua kleur altijd passen in het totaalconcept. De beige kleur van textiel laat zich harmonieus combineren met lichte vloeren en meubels.

Keuken

Wie van ons wil niet zo'n koffiebar? Hier zet je koffietafelboeken, mooie houten planken en stijlvolle kopjes in de spotlights.

Badkuip

Voor een stijlvolle douche-ervaring, neem je toevlucht tot trendy badhanddoeken die ook je badkamer verfraaien. Laat je overtuigen door de stijlvolle franjeslook van de handdoek en wikkel jezelf in zacht katoen. Opbergen kan ook een modieuze blikvanger worden door een mand van zeewier te gebruiken.