Levende droom in beige

Homestory

Warme en felle kleuren bij @marta_wojtysiak

Keuken

De keuken - een levendige plek waar veel momenten in het leven plaatsvinden: of het nu gaat om samen koken met dierbaren of interessante gesprekken aan het aanrecht. Hier worden herinneringen gemaakt. De keuken moet niet alleen functioneel zijn, maar ook gevuld worden met speelse interieurdetails, zoals bij lieve @marta_wojtysiak. Naast het bijpassende servies, dat zich met zijn artistieke patroon en aangename kleurtoon aan de omgeving aanpast, overtuigen voorraadpotten met een strakke uitstraling. @marta_wojtysiak zet kleine decoratieve accenten met droogbloemen en eventueel een kaarsje.

Eetkamer

@marta_wojtysiak Eethoek nodigt uit tot verpozen en genieten. Deze feelgood-sfeer creëert ze eerst met de juiste tafeldecoratie. Het begint met sets in een natuurgerichte look, die prachtig gecombineerd kunnen worden met lichtgekleurd servies. Geplaatst in het midden van de tafel, zorgt @marta_wojtysiak voor romantische nuances met een houten decoratief dienblad dat ruimte biedt aan tal van kaarsen & vazen. Kussens in verschillende tinten beige worden op de rustieke bank geplaatst en zorgen voor gezellige momenten.

Huiskamer

Ook het aspect comfort wordt niet verwaarloosd door lieve @marta_wojtysiak. Het blijft trouw aan zijn kleurenwereld, die opgebouwd is uit beige basistonen en witte accenten, wat zorgt voor een aangenaam totaalbeeld. De decoratief verdeelde kussens in verschillende kleuren zijn perfect te combineren met de super knuffelige vachten. Dit geeft de klassieke grijze bank een bijzondere uitstraling. De trendy bijzettafel met vergulde tafelpoten is de kers op de taart in deze kamer.