Natuurlijke uitstraling in de eetkamer

Homestory

Gezellige flikkerende kaarsen

@marzena.kingdom weet naast een gezellige sfeer ook lentekoorts te verspreiden met zijn prachtige haardconsole in houtlook. De eerste zijn de elegante stokkaarsen, die een natuurlijk licht geven op delicate en artistieke kandelaars. Daarnaast is er de stompkaars in hetzelfde kleursegment.

Trendy tafeldecoratie

@marzena.kingdom toont haar gedekte tafel op een stijlvolle en moderne manier. Met een florale placemat als basis en elegant servies in gedempte kleuren wordt ook je tafel een stijlvol hoogtepunt. Gouden accenten zoals de servetring en gouden bestek passen perfect bij de natuurlijke sfeer. Nu heb je alleen nog wat mooie bloemen en een beetje kaarslicht nodig en je gezellige avond kan beginnen.

Raamkozijn decoratie

Heb je nog ruimte op je dressoir en zin in afwisseling? Naast de klassieke decoratieve accessoires zoals moderne vazen, kaarsen en afbeeldingen, slaat ook een mooi raamkozijn een goed figuur. De rustieke stijl harmonieert perfect met zwarte details zoals de filigrane kandelaar en natuurlijke elementen zoals de houten fotolijst. Voeg een prachtig boeket droogbloemen toe en de natuurlijke look is compleet.