Roomtour: Zachte kleuren

Homestory

Met geselecteerde highlights voor interieurgeluk

Hal

Welkom in de kunstzinnige gang van lieve @Angi. Al hier verwelkomt ze haar gasten met indrukwekkende decoratieve elementen. Op een strakke zwarte plank komen talloze vazen ​​en accessoires in gedempte kleuren goed tot hun recht. Door de simpele tinten kun je verschillende designs combineren zonder dat het er overbelast uitziet. Zo creëer je vanaf het begin prachtige woonaccenten.

Keuken

De keuken is een sociale plek waar mensen koken, lachen en samen tijd doorbrengen. Vooral deze functionele kamer krijgt een huiselijk karakter met de juiste nuance van praktische en mooie accessoires. @Angi vertrouwt op stijlvolle mokken, die ook nog eens een geweldige sfeer oproepen.

Huiskamer

De woonkamer van @Angi straalt pure gezelligheid uit en nodigt uit tot verpozen. Ze creëert de gezellige flair met een verscheidenheid aan textiel, zoals een gezellig tapijt en kussens met een trendy design. Daarnaast decoreert ze de feelgoodruimte met koele vazen, kleine decoratieve objecten en romantisch flakkerende kaarsen. Het houten sierblad, dat een geweldige blikvanger is op de salontafel, komt goed tot zijn recht.

Buitenruimte

Geniet van heerlijke uren zonneschijn en zwoele zomeravonden in een stijlvolle setting. Tuinmeubelen in een trendy houttint zijn niet alleen een lust voor het oog, maar door hun eenvoud ook de perfecte basis voor verdere decoraties. Plantenpotten met een geraffineerde uitstraling en lantaarns in crème ronden de vakkundige uitstraling buitenshuis perfect af.