Teddy & bont trend
Woonkamer

Hou je van fauteuils, stoelen, kussens & plaids met een knuffelfactor, dan zit je goed met de interieurtrend teddy & bont. Want hier wordt gezelligheid gecombineerd met stijlvol design. We laten je zien hoe je deze stijl eenvoudig in je huis kunt integreren en een gezellige oase kunt toveren.

Teddy fauteuils & stoelen voor optimaal comfort

Met onze knuffelige fauteuils en stoelen in de teddy & fur trend zwem je razendsnel met de stijlgolf en creëer je een absoluut wow-effect in je woonkamer. Om je nieuwe favoriete meubelstuk vakkundig in scène te zetten, raden we je aan om de rest van de kamer minimalistisch en in neutrale kleuren te houden. De populaire Scandi-stijl past ook perfect bij de teddytrend. Daarnaast harmoniëren natuurlijke materialen zoals hout, rotan en wol goed met het gezellige meubel.

Statement stukken voor een knusse look

Speel jij nog steeds met de knuffeltrend & wil je eerst voorzichtig benaderen? We hebben een paar ideeën voor je. Kussens en dekens in teddy-stijl nodigen uit om te blijven hangen. Als extra accessoires geven ze fauteuils, stoelen en banken net dat beetje extra. Zo geef je je woonkamer een gezellige update met de teddy & fur style.

Dos

  • -Minimalistische en elegante omgeving zodat uw meubel er beter uit kan zien
  • -Verschillende vormen mogelijk
  • -Neutrale kleuren van wit, cognac tot grijs

Don'ts

  • -Te veel decoratie rond het sleutelstuk
  • -Te veel teddybont, beter losse stukken aantrekken
  • -Verschillende felle kleuren